Geertjan Wienhoven Lijsttrekker 2018

Geertjan Wienhoven is kandidaat wethouder

Op woensdag 13 december heeft de DGP haar kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 vastgesteld. Nieuwkomer is de 29 jarige Geoffrey van den Honert (Mook). De DGP zet met deze keuze haar beleid voort om meer jongeren bij de politiek te betrekken.

Geertjan Wienhoven is kandidaat wethouder. Johan Menkhorst en Ger Mulders, die beiden niet terugkomen in de raad, zullen als lijstduwer op de lijst staan. De volledige kieslijst wordt binnenkort via onze website www.dgpmook.nl bekend gemaakt.


lees meer » sec:15-12-2017

Johan Menkhorst neemt afscheid

Een loyale en betrokken Molenhoeker en DGP-er vertrekt.

Johan Menkhorst (Molenhoek) neemt in maart 2018, na ruim 14 jaar, afscheid van de actieve politiek. Met het vertrek van Johan verliezen wij een betrouwbaar, loyaal en onvermoeibaar raadslid die er was wanneer je hem nodig had. Johan heeft de keuze gemaakt om meer tijd voor Gerda (zijn vrouw) vrij te maken en van zijn pensioen te genieten. Op de achtergrond zal hij zijn bijdrage aan de DGP blijven leveren.


lees meer » sec:15-12-2017

PERSBERICHT


Ger Mulders vertrekt uit actieve politiek.

In de gemeenteraadsvergadering van 25 januari 2018 zal Ger Mulders afscheid nemen als raadslid van de Gemeente Mook en Middelaar.

een reactie

lees meer » sec:15-12-2017