Deel dit met anderen! These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • PDF
  • Twitter

Afscheid raadsleden29/03/2018

Een afscheidsreceptie voor twee kanjers Johan en Gersec


Op 27 maart kreeg Johan tijdens het afscheid van de raad een koninklijke onderscheiding voor zijn inzet in de politiek. De raad heeft naast Johan Menkhorst ook afscheid genomen van Luc van der Linden en Wim Thoonen. Luc komt waarschijnlijk terug in de raad als de wethouders benoemd worden. Wim heeft Ger Mulders opgevolgd die in januari al afscheid van de raad nam. Wim komt niet terug in de gemeenteraad.

Ter gelegenheid van het afscheid van Ger en Johan wordt er een receptie gehouden op zondag 8 april 2018 van 14:00 tot 16:00 uur bij Scouting Don Bosco. Beiden hebben zich teruggetrokken uit de actieve politiek. Ger na 32 jaar en Johan na 14 jaar. Zij blijven zich nog wel inzetten voor de DGP. In januari kreeg Ger de erepenning van de gemeente uit handen van de burgemeester voor zijn inzet uitgereikt.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.