Deel dit met anderen! These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • PDF
  • Twitter

Thema-avond Verkeer6/10/2019

De kracht van het gedragsec


Op dinsdag 22 oktober 2019 hebben wij een thema-avond verkeer georganiseerd in de Wieken in Molenhoek. De opkomst was groot; de zaal was eigenlijk te klein voor alle belangstellenden. Het geeft aan hoezeer het onderwerp verkeer leeft in onze dorpen.

Het onderwerp was "De kracht van het gedrag". Op deze avond werd vooral duidelijk dat alle fysieke maatregelen zoals drempels en bloembakken niet opgewassen zijn tegen het slechte gedrag van veel weggebruikers. Er werd een aantal handreikingen gegeven om dat gedrag op een positieve manier te beïnvloeden. Iets wat ons allen aangaat en waar we zelf ook wat aan kunnen doen. Gastspreker was Nina Veders (docent/onderzoeker automotive op de HAN en verkeersdeskundige)

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.