Deel dit met anderen! These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • PDF
  • Twitter

Peter Wijers vertrekt als raadslid22/01/2020

Hij kiest voor een toekomst in de provincie Noord-Brabantsec


Peter Wijers stopt als raadslid voor de DGP in de gemeente Mook en Middelaar.

Door zijn drukke werkzaamheden bij de provincie Noord-Brabant gaf hij het bestuur en fractie vorig jaar te kennen dat hij die werkzaamheden moeilijk kon combineren met zijn functies van fractievoorzitterschap en raadslid. Hij heeft in december de knoop doorgehakt omdat hij zich ook in ‘s-Hertogenbosch wil gaan vestigen. Peter is 9 jaar raadslid waarvan de laatste 2 jaar fractievoorzitter voor de DGP (Dorpsgroepering Pouwels). 

De DGP verliest in hem een zeer bekwaam politicus die in staat was de inhoud van de dossiers snel te doorgronden en op kundige wijze daarover het debat te voeren. Peter was het boegbeeld van de verjonging in de DGP.

De DGP is hem zeer erkentelijk voor zijn inzet in de raad en de partij.

Het afscheid zal tijdens de raadsvergadering van 12 maart plaatsvinden De DGP zal op een later moment afscheid van hem nemen. In maart zal ook duidelijk zijn wie hem in de fractie zal opvolgen.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.