Huurwoningen voor starters

DGP blijft zich inzetten voor starters en jongeren

3 vliegen in één klap. Een pand dat langs de rijksweg staat weg te kwijnen omzetten naar duurzame betaalbare huurwoningen voor jongeren en starters.

De DGP zet zich binnen de gemeenteraad in voor betaalbare woningbouw en een kans voor iedereen om zich thuis te voelen in onze mooie gemeente. Daarom hebben wij al meerdere moties ingediend om het college met deze opdracht op pad te sturen. Wij zijn daarom erg blij met particuliere initiatieven die aan dit doel voldoen. 


lees meer » sec:8-01-2018

Geertjan Wienhoven Lijsttrekker 2018

Geertjan Wienhoven is kandidaat wethouder

Op woensdag 13 december heeft de DGP haar kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 vastgesteld. Nieuwkomer is de 29 jarige Geoffrey van den Honert (Mook). De DGP zet met deze keuze haar beleid voort om meer jongeren bij de politiek te betrekken.

Geertjan Wienhoven is kandidaat wethouder. Johan Menkhorst en Ger Mulders, die beiden niet terugkomen in de raad, zullen als lijstduwer op de lijst staan. De volledige kieslijst wordt binnenkort via onze website www.dgpmook.nl bekend gemaakt.


lees meer » sec:15-12-2017

Johan Menkhorst neemt afscheid


Een loyale en betrokken Molenhoeker en DGP-er vertrekt.

Johan Menkhorst (Molenhoek) neemt in maart 2018, na ruim 14 jaar, afscheid van de actieve politiek. Met het vertrek van Johan verliezen wij een betrouwbaar, loyaal en onvermoeibaar raadslid die er was wanneer je hem nodig had. Johan heeft de keuze gemaakt om meer tijd voor Gerda (zijn vrouw) vrij te maken en van zijn pensioen te genieten. Op de achtergrond zal hij zijn bijdrage aan de DGP blijven leveren.


lees meer » sec:15-12-2017

PERSBERICHT

Ger Mulders vertrekt uit actieve politiek.

In de gemeenteraadsvergadering van 25 januari 2018 zal Ger Mulders afscheid nemen als raadslid van de Gemeente Mook en Middelaar.

een reactie

lees meer » sec:15-12-2017

Twee nieuwe DGP commissie-leden

Joseth Mulders en Geoffrey van den Honert geïnstalleerd

Joseth is al geruime tijd lid van de DGP en heeft evenals Geoffrey, ons nieuwste lid, de cursus Politiek Actief gevolgd.

Voorafgaand aan de raadsvergadering op 9 november kregen beiden het certificaat van de cursus uitgereikt. Tijdens de vergadering werden zij geïnstalleerd als commissielid.De DGP is er trots op weer twee nieuwe jonge actieve leden te hebben van wie wij in de toekomst veel kunnen verwachten. De DGP wenst hen alle succes toe.


lees meer » sec:9-11-2017