DGP

Wij staan voor onze dorpen

Wim Thoonen

Lijst 1, nummer 12

Is 77 jaar en

woont in Molenhoek

Ik ben geboren in Nijmegen, woon nu 4 jaar in Molenhoek en heb daarvoor 46 jaar met veel plezier in Mook gewoond.
Nadat mijn vrouw Roos en ik getrouwd zijn, zijn we naar Mook verhuisd waar we twee fijne kinderen hebben grootgebracht die intussen al lang uitgevlogen zijn. Na ruim 40 jaar in de bouw te hebben gewerkt, waarvan het grootste deel als uitvoerder, ben ik zo’n 15 jaar geleden met pensioen gegaan.

In Mook heb ik mij jaren actief ingezet voor de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Mook, de Stichting Pomost (vakanties voor Poolse kinderen) en was ik betrokken bij veel Carnavalsactiviteiten. Momenteel ben ik, naast de ondersteunende werkzaamheden (lijstduwer) voor DGP, ook nog actief in het kerkbestuur van Mook en de omliggende dorpen. Op deze manier kan ik mijn bouwkundige expertise goed inzetten bij de verschillende renovatiewerkzaamheden van de kerken en begraafplaatsen in de regio.

Ik ben trots op onze gemeente! Mook en Middelaar is een van de mooiste gemeenten van Nederland met een prachtige natuur; een aantrekkelijke omgeving voor wandelaars, fietsers en watersporters. En niet onbelangrijk, de Mookerheide met zijn rijke historie.

Mijn belangstelling voor DGP is niet alleen ontstaan omdat het een lokale onafhankelijke partij is echter ook omdat ik graag wil bijdragen aan een prettige samenleving. Hoe gaan we om met de gemeentelijke problematiek? Daarom vind ik het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de inwoners en hun belangen zoveel mogelijk te behartigen.

In 1988 ben ik gestart als commissielid bij DGP waarna ik vervolgens ruim 14 jaar met veel plezier gemeenteraadslid ben geweest. Inmiddels behoor ik tot de achterban van DGP en zet ik mij samen met onze raads-en commissieleden zo goed mogelijk in om de juiste en praktische oplossingen te vinden die passen bij de wensen van onze inwoners.

Kan ik weer op u rekenen bij de komende verkiezingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×