DGP

Wij staan voor onze dorpen

Ricardo Eeren

Raadslid

Hallo, ik ben geboren in Nijmegen en woon al mijn hele leven in het mooie dorp Mook.
Velen van jullie zullen mij misschien kennen van mijn vorige banen als barman/ober binnen de gemeente, zoals bij de Pimpel, Eendracht, het Moks café en de Poort.

Sinds kort werk ik bij Defensie en hier heb ik het enorm naar mijn zin. Binnen de gemeente ben ik ook actief als brandweerman. Mijn hobby’s zijn crossfit en fitness.

Al vele jaren heb ik er over nagedacht wat ik zou kunnen betekenen binnen onze gemeente. Mijn focus en inzet gaan uit naar starterswoningen voor jonge starters, alleenstaande ouders of alleenstaanden. Ook wil ik zorgen voor meer beleving binnen onze dorpen door buurtfeesten en dagen voor jong en oud. Onze gemeente ligt op een supermooie locatie tussen de Maas en de Mookerheide.

×