DGP

Wij staan voor onze dorpen

Fred Baars

Fractievoorzitter

Naast mijn politieke interesse ben ik vader van drie zonen, getrouwd met Klaartje en sinds 5 jaar inwoner van Mook.
Door mijn carrière heen heb ik werk, gezin en oog voor de medemens gecombineerd. Deze onderwerpen worden daarom vaak aan onze keukentafel besproken.

Ik ben clustermanager projecten en maatschappelijke opgaves bij de gemeente Roermond. Als oud-bestuurslid van het Bakkerscafé weet ik als geen ander dat het creëren van kansen voor iedereen in een inclusieve samenleving werkelijkheid kan zijn.

Graag wil ik me inzetten voor een toekomstbestendige gemeenschap waarin we vernieuwen en waar altijd een plek zal zijn voor iedereen.

Ik ben ondernemer en werk voor de overheid. Mijn aandacht gaat met name uit naar leefbaarheid, sociaal domein, openbare ruimte en ruimtelijke ordening.

Ook ik ben een groot voorstander om als zelfstandige gemeente Mook en Middelaar door te gaan. Géén gemeentelijke herindeling, maar wel samenwerken waar dit iets oplevert voor onze gemeenschap.

Ik ben kandidaat raadslid voor dé lokale partij DGP van Mook en Middelaar. Waarom? Omdat ik deze mooie gemeente nog mooier en aantrekkelijker wil helpen maken voor de inwoners en ondernemers.