DGP

Wij staan voor onze dorpen

Bart Megens

Commissielid

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Bart Megens, ik woon samen met mijn vrouw Linda en twee jonge kinderen in Mook.
Ik ben geboren en getogen in Molenhoek en behalve een kort uitstapje naar Groesbeek ben ik altijd woonachtig geweest in onze mooie gemeente.

Het gevoel en de band die ik heb met de gemeente zijn wat ik graag wil doorgeven aan mijn kinderen. Ik wil dat ook zij later kunnen zeggen dat ze hier met veel plezier opgegroeid zijn.
We hopen ze op den duur ook kennis te kunnen laten maken met het verenigingsleven in de regio waar mijn vrouw en ik al jaren met plezier een actieve bijdrage aan leveren.
Zelf ben ik al van jongs af aan actief bij het schuttersgilde, help ik het carnaval in Molenhoek te organiseren en heb ik vele jaren met plezier gevoetbald bij Eendracht, waar mijn vrouw nu haar korfbalhart ophaalt.

Momenteel ben ik werkzaam als leidinggevende in een productiekeuken van een cateringbedrijf en behalve in de horeca heb ik ook ervaring opgedaan in de toerisme- en recreatiebranche.

Sinds mijn jeugd heb ik het altijd naar mijn zin tussen de Maas en Mookerhei en ik praat dan ook vol trots tegen mensen van elders over deze mooie omgeving met haar rijke historie en prachtige natuur.
De vele mogelijkheden op het gebied van ontspanning, recreatie en werk vind ik belangrijk voor een prettige leefomgeving. Die heeft er ook voor gezorgd dat ik hier gesetteld ben en oud hoop te worden. Dit moet in de toekomst voor de volgende generaties ook mogelijk blijven.

Ik kies voor de DGP omdat zij een politiek onafhankelijke partij zijn en de belangen van alle inwoners behartigen. Ik ben bij de DGP aangesloten om actief mee te kunnen praten en denken zodat ik mijn steentje bij kan dragen voor een prettige samenleving voor jong en oud in de gemeente Mook en Middelaar.

Bart Megens
×