DGP

Wij staan voor onze dorpen

Joseth Mulders

Raadslid voor de DGP

Ik ben Joseth Mulders, 49 jaar en geboren en getogen in Mook. Als echt dorpsmens zet ik mij met heel veel plezier in voor ons mooie Mook, onze gemeente en vooral onze verenigingen; zoals Scouting Don Bosco, Stichting Přibyslav en de Heikneuters.

In mijn dagelijks leven werk ik als chemisch analist bij een farmaceutisch bedrijf. Daarnaast ben ik sinds maart 2020 gemeenteraadslid voor de DGP.

De keuze voor de DGP was voor mij (als dochter van Ger Mulders) niet zo moeilijk. De DGP is een dorpspartij waarin ik echt iets kan doen voor al mijn dorpsgenoten. Het grootste voordeel van onze lokale partij is dat we niet gebonden zijn aan de uitgangspunten van een landelijke partij, maar juist door onze diverse achtergrond (in de achterban) al onze inwoners kunnen vertegenwoordigen.

Ik was al achterban- en commissielid, maar moest wel even nadenken voordat ik ja zei op de vraag of ik in de gemeenteraad wilde gaan zitten, want het raadswerk is wel tijdrovend. Maar als je iets veranderd wilt hebben, of juist wilt behouden, dan kun je niet aan de zijlijn blijven staan.

Mijn start als raadslid viel samen met de uitbraak van Corona. Dat hield in dat er weinig ontmoetingen waren met inwoners en dat de vergaderingen digitaal waren. Dit maakte het werk ingewikkeld, want juist de kracht van de DGP is het hebben van korte lijntjes met de inwoners en dat we makkelijk benaderbaar zijn.

Iedereen moet kunnen begrijpen wat wij aan het doen zijn, daarom houd ik van jip-en-janneketaal. Ik vind het belangrijk dat we het samen doen.
Doen wat we beloven, daar staat de DGP voor en daar zet ik mij ook voor in.

×