DGP

Wij staan voor onze dorpen

Luc van der Linden

Raadslid (fractievoorzitter)

Ik ben geboren in Nijmegen, woon 35 jaar in Molenhoek en sinds 2014 raadslid.
Samen met mijn vrouw hebben we twee kinderen grootgebracht en zijn we opa en oma van twee fantastische kleinkinderen.
Ik ben altijd zeer betrokken geweest bij vele organisaties zoals scouting, de ouderraad van de grote Lier, de organisatie van de Molenhoekdag, reservisten, CAM (Culturele activiteiten Molenhoek) en de Kerk.
Graag wil ik mij blijven inzetten als raadslid voor de gemeente en met de DGP aan de slag blijven met zaken die voor ons allemaal van belang zijn.

Als technicus in de internationaal opererende halfgeleiderindustrie houd ik mij ook bezig met energietransitie. Ook in onze gemeente hebben we met dit onderwerp te maken. Als we de hele gemeente vol leggen met zonnevelden is dat onvoldoende om de doelstelling ‘Mook en Middelaar energie neutraal in 2030’, te halen. Daarom hebben we gekozen om samen te werken in de regio en gaan we meedoen met het project van het Energielandschap Wellsmeer in Bergen.

Met de energietransitie hoef je niet altijd voorop te lopen want dan ben je vaak duurder uit. Daarom vind ik het beter om voor ‘bewezen’ technologieën zoals zonnepanelen te kiezen.

De DGP spreekt mij aan vanwege haar persoonlijke betrokkenheid bij de inwoners van onze mooie, landelijke gemeente. Zo zijn de meeste partijleden actief voor de vele vrijwilligersorganisaties in onze gemeente

×