DGP

Wij staan voor onze dorpen

Piet Beuming

Lijst 1, nummer: 14

Ik ben 73 jaar en woon in Middelaar.

Mijn naam is Piet Beuming, geboren en getogen in Mook, waar ik ook de liefde van mijn leven vond.
Al vroeg had ik 2 hobby’s: kokkerellen en muziek maken. Later kwam daar het begeleiden van de jeugd bij want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.
Als beroep koos ik kok en als hobby muziek. Ik heb jaren als kok gewerkt en als Hoofd Voeding tot aan m’n pensioen bij Dichterbij (Maria Roepaan).

Ik werd pupillenleider bij SV Eendracht, ondersteunde samen met Ans de Scouting Don Bosco, werd muzikant/bestuurslid bij Harmonie Erica en dirigent van het Jeugdorkest. Ook heb ik de Muziekkapel De Heituters opgericht. Sinds 1970 speel ik, indien gevraagd, de ’last post’ op de Engelse Begraafplaats.
Ik ben betrokken bij veel carnavalsactiviteiten van CV De Heikneuters en bestuurslid van de Stichting Prybislav.

Na onze verhuizing naar Middelaar, werd ik lid van de Fanfare (nu Muziekvereniging Middelaar) en van Blaaskapel De Everlanders en was daarnaast medeoprichter van Orkest Divers.
Onder begeleiding gaf ik muziekles aan verschillende jeugdleden van de fanfare.
Met de Boerenbruiloft van de Krölstarte in Middelaar ben ik leider van het Boerenbruiloftorkest

Mijn omgeving:
Trots ben ik, hier geboren te zijn, te hebben mogen opgroeien en er nog steeds te wonen.
De omgeving is, als je er oog voor hebt, van onschatbare waarde, voor mij, maar ook voor alle inwoners en bezoekers van ver daarbuiten.
Mijn Motto:
Zie de zonnige kant van het leven en zie een tegenslag als een positieve uitdaging.

Mijn belangstelling voor de DGP heeft te maken met de directe betrokkenheid bij de woonkernen.
Het belang van een echte, hechte, plaatselijke politieke partij, met oog voor alle gemeentelijke problematiek, staat bij mij hoog in het vaandel.
Voor mij is het waardevol om vanuit de samenleving signalen op te vangen welke direct meegenomen en vertaald kunnen worden naar aandacht voor deze onderwerpen binnen de partij en gemeentelijke overheid.

Reacties zijn gesloten.

×