DGP

Wij staan voor onze dorpen

Yvonne Janssen Groesbeek-Cremers

Raadslid

Graag wil me even aan u voorstellen. Ik woon in Molenhoek en ben gemeenteraadslid. Met veel plezier werk ik als leerkracht in het basisonderwijs.

Al mijn hele leven woon ik in onze gemeente Mook en Middelaar: geboren in Mook en vanaf 1990 woon ik met mijn man in Molenhoek.
Waarom zou je naar een andere gemeente verhuizen? Het is hier zo mooi: de bossen, de Maas, de Siep, de Mookerhei. En alles is vlakbij. Voor kinderen is het hier ook heerlijk opgroeien. Mijn kinderen zijn inmiddels uitgevlogen, maar hebben hier een fijne tijd gehad.

Het verenigingsleven heb ik altijd erg waardevol gevonden: Harmonie Erica, scouting Don Bosco, de jeugd bij de Meulenwiekers. Zelf speel ik daar geen actieve rol meer in, maar ik waardeer het werk van de vrijwilligers heel erg.
Verenigingen zijn het cement van de samenleving in een gemeente. Het ‘samen-gevoel’ doet veel goed.

Met dat idee ben ik in 2010 door Johan Menkhorst bij de achterban van de DGP gekomen. Ik wilde iets terugdoen voor de gemeente waar ik mij zo thuis voel. Daarom denk ik actief mee en praten we over hoe het nog beter geregeld kan worden Ook pak ik signalen op van mensen in mijn buurt en zorg op deze manier dat zij gehoord worden.

×