DGP

Wij staan voor onze dorpen

Dik Veenvliet

Commissielid

Ik ben geboren in Nijmegen en ben in 1986 verhuisd naar Molenhoek. Ik ben in 2022 toegetreden tot de DGP en gestart als achterban lid. In 2023 ben ik gevraagd om commissielid te worden met als hoofdonderwerp Begroting en Rekening.

In 2008 ben ik mijn eerste vrouw verloren en sinds 2014 wederom gelukkig getrouwd. Wij hebben gezamenlijk 4 dochters, 5 bloedband kleinkinderen en 4 bonus kleinkinderen. Een omvangrijke en gezellige familie inmiddels!

Mijn opleiding is een bedrijfseconomische. Dit is de rol die ik tijdens mijn loopbaan het liefst uitvoerde. Mijn werkgebied is altijd binnen Financïen geweest en ik heb daar verschillende rollen vervuld; ik was vooral internationaal actief en met name in de bedrijfseconomische ondersteuning van vestigingen over de hele wereld. Vanaf het moment dat ik in Mook en Middelaar ben komen wonen wilde ik in de gemeente een bijdrage leveren binnen de Molenhoekse gemeenschap. Ik ben toen jarenlang Penningmeester geweest van gemeenschapshuis De Wieken.

Ik ben dus nog maar kort binnen de gemeentepolitiek actief, maar vind het erg leuk om mee te denken en hoop zo een positieve bijdrage te kunnen leveren namens de DGP.

Dik Veenvliet
×