DGP

Wij staan voor onze dorpen

Jongeren en wonen

Jongeren willen graag in onze gemeente blijven wonen. Onze jongeren willen heel graag in onze mooie gemeente blijven wonen. Juist zij zijn bezorgd over de

Lees verder »

DGP: geen weg door spoorzone

Ons standpunt over de spoorzone kunt u vinden in: Link Spoorzone. Boomm verspreidt foutieve informatie. Jammer want daardoor wordt u verkeerd geïnformeerd. Daarom hebben wij

Lees verder »

Jongeren en wonen

Jongeren willen graag in deze mooie gemeente blijven wonen. Zij komen nauwelijks in aanmerking voor een woning bij Destion omdat ze een korte inschrijvingsduur hebben.

Lees verder »

Overeenkomst Speeltuinen getekend

Op 15 januari 2022 is de overeenkomst voor drie nieuwe speeltuinen met de initiatiefgroep Natuurlijk Spelen en Bewegen in Mook ondertekend. Een bijzonder moment omdat het er even naar uitzag dat het burgerinitiatief in het zicht van de haven zou stranden.

Lees verder »

Ton Herings Lijstrekker DGP

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de DGP (Dorpsgroepering Pouwels) is Ton Herings unaniem gekozen als lijsttrekker bij de komende verkiezingen van de gemeenteraad.

Lees verder »

Verlaging OZB geblokkeerd

De DGP is teleurgesteld. De VVD, CDA, GL en NG steunden het amendement van de PvdA tegen de verlaging van de OZB.
De houding van de DGP is simpel. Verhoog de belasting als het echt nodig is en verlaag deze als het kan. Verlagen van belasting hebben we in het verleden ook gedaan. Dat zijn geen verkiezingsstunts zoals gezegd wordt maar je houden aan een verkiezingsbelofte.

Lees verder »