DGP

Wij staan voor onze dorpen

Ricardo Eeren volgt Fred Baars op

Fred Baars, onze fractievoorzitter heeft besloten om per 1 februari 2023 zijn raadslidmaatschap te beëindigen. De vacante raadszetel zal worden ingenomen door Ricardo Eeren nummer 7 (zie foto) op de lijst.

Fred Baars: “Het afgelopen jaar heb ik ervaren dat het werk als raadslid moeilijk te combineren is met mijn werkzaamheden als clustermanager bij gemeente Roermond. Het gevolg hiervan is dat ik de raad, mijn collegae, mijn gezin en mijzelf tekortdoe. Ik realiseer mij dat ik keuzes moet maken om de balans weer te herstellen. Dit maakt dan ook dat ik met gemengde gevoelens afscheid neem.”

De DGP betreurt zijn vertrek ten zeerste. Wij verliezen een fractievoorzitter die in de komende jaren mede het gezicht van de DGP zou gaan bepalen. Desondanks begrijpen wij zijn overwegingen en hebben alle respect voor zijn besluit.

Lénette Smits – Janssen staat op plaats 6 van onze kieslijst en komt als eerste in aanmerking om de vacature te vervullen. Zij heeft echter te kennen gegeven dat zij in verband met haar gezondheid nog niet in staat is om het raadslidmaatschap goed te kunnen vervullen.

Ricardo Eeren: “Ik vind het een eer dat ik de gelegenheid krijg om onze inwoners te vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Met veel enthousiasme wil ik het raadswerk oppakken.”

Zijn beëdiging zal in de eerste raadsvergadering van 2023 plaatsvinden.
Wie Fred als fractievoorzitter gaat opvolgen zal door de nieuwe fractie in het nieuwe jaar besloten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×